Luonto- ja eräpalvelut sekä retket

Köysivaaran yksi tärkeimmistä toimialoista on toimia leiri- ja koulutuspaikkana oppilaitoksille, seuroille, järjestöille ja yrityksille.

 

Yhteistyökumppaneihin kuuluu eri koulutuskeskukset, jossa kohdeasiakkaina ovat luonto- ja luonnonvarakoulutus, eräopaskoulutus sekä kulttuuri- ja käsityöalan maasto-opetus (mm. pahkojen, kivien ja juurien keruu).

 

Koulutusta luonnon ehdoilla Köysivaarassa 

Hammastunturin erämaan syleilyssä järjestämme lerikouluja sekä koulutusta luonnon ehdoilla. Kaiken ikäiset, nuoret sekä varttuneemmat voivat sisäistää räätälöidyn koulutuksen luontoalalta.

 

Luonto-opiskelun alalta voimme tutustua esimerkiksi kasveihin, eläimiin tai kallioperään. Ivalojoen rikas kasvillisuus, hammastunturin alueen ainutlaatuinen ekologia tai Ivalojoen ainutlaatuinen maaperä/ kallioperä avaa monia uusia ovia luontoon sekä sen oppimiseen.

 

Köysivaaran eräkeskus soveltuu erinomisesti mm. - partiolaisten maja- ja koulutuspaikaksi - leirikoulukohteeksi - metsästys- / kalastuskurssien keskuspaikaksi - rippileiripaikaksi - jne.

 

Majoituksen ohella tarjoamme ohjelma- ja luontokoulutuspaketteja sekä ruokapalvelut toiveidenne mukaan.

 

Yrityksemme tuottaa myös TYKY - palveluja

Yrityksemme tuottaa ohjelmapalveluja, jotka ovat liikkumiseen sekä kulttuuriin liittyviä asiakaspalveluja. Tuotamme luontoliikuntaa liittyviä aktiviteettejä Inarin kunnassa.

 

Saariselän tunturialueet luontopolkuineen houkuttelevat ikiaikaisille poluille. Hammastunturin erämaata halkova Ivalojoki on luontoelämys melojalle tai koskilautalla liikkujalle.

 

Ivalojoen taimenet ja harjukset houkuttelevat kalastuksesta kiinnostuneita vaeltamaan tai melomaan nivojen narraajiksi.

 

Puhdas luonto luo mahdollisuuden liikkujalle ja luonnosta nauttivalle; marjastus, metsästys ja kalastus ovat täynnä eränkävijöiden elämyksellistä olemassaoloa!

 

Tule ja nauti kanssamme puhtaasta luonnosta - aidossa ympäristössä !

 

Meillä käyvät TYKY ja hyvinvointiin kuuluvat liikunta- ja kulttuurisetelit!