Varaus- ja peruutusehdot

VARAAMINEN JA VARAUSVAHVISTUS

Tuotteet ja palvelut varataan sähköpostitse ivalojoen.matkailupalvelut@gmail.fi tai soittamalla +358405882831. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinnat ja tilatut tuotteet.

Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin.

Tehtyään varauksen erämaakämppään saa asiakas vahvistuksen lisäksi kulkuohjeen kohteeseen tai avaimensaantipaikalle sekä kohteen mahdollisen huoltajan yhteystiedot. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt.

 

TULO- JA LÄHTÖAIKA MAJOITUSKOHTEESSA

Varattu majoitus on käytettävissä aikaisintaan varausvahvistuksessa mainittuna aikana ja se tulee myös luovuttaa lähtöpäivänä varausvahvistuksessa mainittuna aikana.

 

SAAPUMINEN MAJOITUKSEEN KLO 18 JÄLKEEN

Majoitus pidetään varattuna tulopäivänä klo 20 asti. Tämän jälkeen majoituskohteella on oikeus antaa huone/ varaus pois, jos asiakas ei ole saapunut tai ilmoittanut myöhemmästä saapumisesta.

 

SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Jos asiakas jää saapumatta eikä varausta ole peruttu, on majoituskohteella ja/tai ohjelmapalvelutuottajalla oikeus veloittaa asiakkaalta peruutusehtojen mukaiset veloitukset. Useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksen asiakas voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa 50 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun majoitusta ei ole saatu myytyä edelleen. Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksensa alle 48 tuntia ennen varauksen alkua eikä majoitusyksikköä saada myytyä edelleen, on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa koko varauksen arvo.

 

OHJELMA- JA LISÄPALVELUIDEN VARAUSEHDOT

Varattujen lisäpalveluiden (mm. retket) tarkat yksityiskohdat, kuten ohjelmien lähtöajat ja –paikat tai mahdollinen nouto majoituskohteesta, ilmoitetaan varausvahvistuksessa. Jotkut lisäpalvelut edellyttävät minimimäärää asiakkaita. Mikäli osallistujamäärä ei toteudu, on palveluntuottajalla oikeus peruuttaa palvelu. Muutoksesta ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi. Lisäpalvelut toteutetaan säävarauksella ja reitin ja/tai ohjelman sisältö ja/tai järjestys voi vaihtua. Lähtöaika ja kesto voivat muuttua myös esim. joen vesimäärästä johtuvista tekijöistä. Vastuullinen palvelutuottaja pidättää oikeudet muuttaa hintoja, kestoja, reittejä ja sisältöä ilman ennakkoilmoitusta.

Mikäli lapselta ei veloiteta osallistumismaksua, on oletuksena, että lapsi istuu aikuisen sylissä tai palvelutuottajan osoittamassa paikassa aikuisen kanssa. Palvelutuottajalla voi olla lapsille tarkoitetut hinnat ja lapsille suunnitellut paikat. Nämä ehdot vaihtelevat palveluittain ja sesongeittain. Lapsialennukset huomioidaan varattaessa, palvelun hinnan tarkistamisen yhteydessä, jolloin ne huomioidaan kokonaishinnassa. Kanootti- ja koskimelontaretkille lapsen ikäsuositus on 15- vuotta, vanhemman kanssa ikäsuositus katsotaan tapauskohtaisesti.

Isoissa, yli 30 henkilön varauksissa veloitamme 50 % sovitusta hinnasta etukäteen, joka on maksettava 9 arkipäivää ennen varauksen alkamista.

KÄMPÄN YLEISET KÄYTTÖEHDOT

Vuokrattu tila ja siihen kuuluvat lisätilat (keittiö, sauna) tulee jättää käytön jälkeen samanlaiseen kuntoon kuin se vuokrahetkellä on. Siivouksesta veloitamme 80 € lisämaksun.

Kun teet saunapuita tai lämmität kamiinaa, vie aina puita tilalle seuraavia vuokraajia varten. Tutustu kohteessa tulipesien käyttöohjeisiin, näin säästämme yhdessä luontoa ja hiilijalanjälkeä.

Varaathan pimeän aikaan mukaasi otsalampun.

Majoitushintaan kuuluu majoitusyksikön käyttöoikeus. Hintaan sisältyvät majoitusyksikköön kuuluvat varusteet. Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita, makuupussia tms. Liinavaatteita on tarvittaessa saatavana eri korvauksesta tilattaessa.

Asiakkaalta edellytetään, että hän tiskaa astiat, vie roskat jätepisteeseen sekä vie pois mahdollisesti mukanaan tuomat pullot ja tölkit. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle.

Asiakas suorittaa loppusiivouksen itse, sisältää se seuraavat toimet: huonekalut ja tavarat alkuperäisille paikoilleen, astioiden tiskaus, pöytäpintojen pyyhintä, lattioiden lakaisu, sekä tyhjien pullojen ja roskien poiskuljetus. Tyhjennäthän myös maakellarin ja viet tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi pois tai roskikseen. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle.

Pidätämme oikeuden laskuttaa asiakasta jälkikäteen (150€), mikäli loppusiivous on tekemättä tai kämpän siivous vaatii ylimääräistä siivousta tai erikoispesuaineiden käyttöä.

TUPAKOINTI JA LEMMIKKIELÄIMET

Tupakointi on sallittu vain majoitustilojen ulkopuolella. Luvattomasta sisällä tupakoinnista palvelun tarjoajalla on oikeus veloittaa siivouksesta ja tuuletuksesta aiheutuneet lisäkulut. Lemmikin tuonti majoitustiloihin on sallittu, mutta siitä on aina ilmoitettava etukäteen. Varaathan lemmikillesi tarvittaessa oman pedin, lemmikin paikka ei ole sängyssä tai sohvalla.

 

VAURIOT, PUUTTEET JA REKLAMAATIO

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan majoitusyksikölle, muille rakennuksille ja niiden irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen: Varaaja on täysimääräisessä vastuussa varaamansa majoitusyksikön kunnossa pysymisestä majoitusvarauksensa aikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi kalustevuokrauksessa tapahtuneista vahingoista, vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen.

 

VARAUKSEN PERUUTUS

Peruutusehdot vaihtelevat varauksen ajankohdan, varattavan tuotteen, ohjelma- ja lisäpalvelun sekä majoituskohdekohtaisten ehtojen mukaan. Mikäli kyseessä on majoituskohteesta, ohjelmapalvelu- tai lisäpalvelutuottajasta riippumaton ylivoimainen este (Force Majeure), voi palvelun tuottaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin.

Vakavissa sairaus- tai tapaturmatapauksissa peruutuksista on ilmoitettava viivytyksettä ja toimitettava virallinen lääkärintodistus, jolloin veloitetaan ainoastaan toimistokulut 45 €/matkailupalvelu. Peruutus on tehtävä ennen majoituksen alkua tai ohjelmapalvelun aloittamista. Takaisinmaksun suorittamiseksi on peruutuksen syystä toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Ivalojoen matkailupalvelut KY:lle 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Myöhemmin toimitettujen todistusten perusteella takaisinmaksua ei suoriteta.

Oleskelun aikana tehty peruutus tai oleskelun keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun. Mikäli varauksesta on aiheutunut erityisiä kuluja, veloitetaan ne täysimääräisenä varauksen peruutustilanteessa. Varauksen muutos tulee ilmoittaa varausvahvistuksessa mainittuun puhelinnumeroon +358405882831 tai ivalojoen.matkailupalvelut@gmail.com puhelimitse tai sähköpostitse.

Suosittelemme matkavakuutuksen hankkimista etukäteen. Vakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

 

MAKSAMINEN

Palvelut ja majoitus maksetaan tilisiirtona tai poikkeustapauksessa käteisellä. Maksuvälineenä käy myös TYHY- setelit ja kortit.

Ivalojoen Matkailupalvelut Ky

Y- tunnus: 2434044-8

ivalojoen.matkailupalvelut@gmail.com