Kullankaivuu ja Kullanhuuhdontakilpailut

Kauttamme on mahdollisuus tutustua kullankaivuuseen leikkimielisen kullanhuuhdontakilpailun avulla tai vakavamminkin itse kaivaen!

 

Meiltä saat kultalomallesi kaiken mitä tarvitset: Kaivuupaikan, Lapiot, Ämpärit, Rännit, Pumput, Letkut, Vaskoolit sekä Ammattitaitoisen oppaan jo yli 35 vuoden kaivuu kokemuksella!

 

Tilauksesta onnistuu järjestää ohjelmaa myös leirikouluille ja ryhmille vaikkapa työhyvinvointipäiväksi ! Järjestämme ryhmällenne kullanhuuhdontakilpailut, toiveestanne riippuen, vaikka talvella avannossa!

 

Voit osallistua myös hauskoihin kultakisoihin. Kultakisailu sopii ihan kaikille ja kaikenikäisille. Opetamme sinut myös kilpailemaan kilpavaskoolein! Kultaa voi huuhtoa ulkona altaissa, joella, sisätiloissa ja vaikkapa avannossa!

 

Tästä voit lukea asiakkaamme Blogia kultalomastaan meillä:

https://kojonmikko.blogi.net/blog/

 

Kullanhuuhdontakilpailuja järjestetään ympäri Suomea ja Tankavaaran kultakylässä vuosittain kisaillaan SM- mitaleista. Tankavaaran kultakylä onkin yksi hyvistä yhteistyökumppaneistamme.

https://www.tankavaara.fi/

Tankavaaran Aurum- valtaukselta löytyikin 2015 lapiokaivajalle jättimäinen hippu ja pian sen jälkeen löydettiin myös ensimmäinen Timantti.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ba2f8002-2832-406e-8813-d3392f530680

 

Kultaperheemme on suuri ja kansainvälinen, kisailemme ympäri maailmaa ja osallistumme MM- kisoihin isolla edustusjoukolla Suomestakin vuosittain. Lähde sinäkin mukaan kultaperheeseemme! 

https://www.worldgoldpanningassociation.com/calendar/   Täältä löydät tietoa kansainvälisistä kullanhuuhdontakilpailuista!

 

Lisätietoja kullankaivuusta ja kisoista Suomessa löydät alla olevasta linkistä:

https://www.kullankaivajat.fi/kultakisat/